Avtobusne postaje

Avtobusne postaje

V podjetju Kovinc Ključavničarstvo že od leta 2000 izdelujemo in montiramo avtobusne nadstrešnice oziroma avtobusna postajališča različnih tipov dimenzij. V programu imamo 5 različnih tipov nadstrešnic in kolesarnico, ki se po velikosti modularno prilagodijo naročniku.

Tipi avtobusnih postaj

Ostalo za avtobusne postaje

Nadstrešnice so izdelane iz kakovostnih in konstrukcijsko stabilnih materialov. Možnost izdelave je iz nerjavnih materialov ali kovinske vroče pocinkane izvedbe ter prašno pobarvane po RAL-u v različnih barvnih odtenkih po želji stranke (zelena, bela, lešnik, črna…). Konstrukcija nadstrešnice je izdelana kompletno montažno, steklo je varnostno kaljeno, nosilci stekel so Al-u srebrno loksirani. Vsi vijaki za sestavo so iz nerjavečih materialov. Sedežna klop je v masivni izvedbi iz inox pločevine.

Kritina nadstrešnice v osnovni izvedbi je dvoprekatna UV odporna plošča v belo mlečni barvi.

Na steklih avtobusne postaje so opozorilni znaki za prepoved plakatiranja in za preprečevanje zaletavanja ptic v steklene površine nadstrešnice. Na predvidenih avtobusnih postajališčih naročnika nudimo tudi izvedbo gradbenih del (temelji, zaključni sloji, itd.), ki so potrebni za kompletno ureditev avtobusne postaje.

Našim naročnikom nudimo vso strokovno pomoč pri projektiranju in umestitvi nadstrešnic v urbani prostor na osnovi prometne zakonodaje.

Galerija slik