Oprema za elektrifikacijo železnic

Oprema za elektrifikacijo železnic

V podjetju Kovinc ključavničarstvo d.o.o. smo leta 2009 v sodelovanju s podjetjem ELCOND ingeniring, d.o.o. pričeli s proizvodnjo kovinskih elementov, ki se uporabljajo za izvedbo in obnovo elektrifikacije vozne mreže Slovenskih železnic.

Proizvodnja obsega:

  • vse vrste drogov za vozno mrežo tipa M in LS
  • sidrna in pritrdilna oprema, nosilniki voznega voda, kot so: konzole, zatezači, objemke zatezača na drogu, križni členi, objemka zatezača na konzoli, opore nosilnega silikonskega izolatorja, držalo opore nosilnega silikonskega izolatorja, navadni poligonacijski lakti P, ojačani poligonacijski lakti K, pritrdilci poligonacijskega lakta, objemke za dve poligonacijski ročici, objemke za štiri poligonacijske ročice …

V procesu proizvodnje se strogo uporabljajo zahtevani materiali, tehnologija obdelave pa vključuje laserski razrez in robotsko varjenje!

Izdelani elementi ustrezajo strogim zahtevam in stardardom ter Tehničnim specifikacijam za materiale, opremo in naprave, izdanih s strani Slovenskih železnic!

Naš ekskluzivni distributer za kovinsko opremo za elektrifikacijo železnic je podjetje ELCOND Ingeniring, d.o.o. (www.elcond-ing.si).

Galerija slik