Egon Vrbančič

Egon Vrbančič

Vodja projektov

Sem Egon Vrbančič, po izobrazbi diplomirani inženir strojništva.

Svojo tehnično pot sem začel kot razvojni konstrukter in tehnolog v avtomobilski industriji, kasneje pa sem kot vodja projektov prevzel vodenje izgradnje laboratorijev za proizvodnjo zdravil v Belgiji. Podjetju Kovinc sem se pridružil leta 2022 kot vodja projektov.

Lagal bi, če bi rekel, da je moj delovnik vedno enak, saj se zaradi naše hitre odzivnosti, fleksibilnosti in dinamike dela vedno najdejo novi izzivi. Moj dan se začne s pregledom aktualnih zadev in naročil ali z reševanjem nastalih problematik v proizvodnji. Zaradi te dinamike sem se odločil svojo pot nadaljevati prav v tem podjetju.

Zaradi zgoraj omenjenih lastnosti menim, da je podjetje Kovinc veliko boljše od konkurenčnih, saj nas odzivnost, fleksibilnost, kvaliteta dela in sodobna tehnološka oprema postavljajo v sam vrh slovenske kovinarske industrije.

Največji izziv mi predstavljajo usklajevanje in pregled vseh tekočih projektov ter skrb, da je prav vsak izmed njih zaključen pred rokom, saj me najbolj veseli zadovoljstvo stranke.

V prostem času se rad ukvarjam z živalmi, preživljam čas z najbližjimi ali raziskujem nove tehnologije.

Kontaktni podatki