Petrol d.d.

Za Petrol d.d. izdelujemo, montiramo in vzdržujemo opremo celostne grafične podobe vizualnih komunikacij bencinskih servisov.

»S podjetjem Kovinc d.o.o. sodelujemo že vrsto let, in sicer na področju ključavničarskih del in izdelave celostne grafične podobe za naše bencinske servise. Spoznavamo jih kot zanesljivega in kompetentnega izvajalca. Kot njihovo prednost ugotavljamo hitro odzivnost, sposobnost prilagajanja in zmožnost izvedbe naših naročil v roku. Veliko nam pomeni, da je podjetje inovativno in da sledi tehnološkemu napredku. Tudi v prihodnje se nadejamo podobnega sodelovanja na tem področju.«

Petrol d.d. je slovensko trgovsko podjetje z naftnimi derivati, plinom in ostalimi energenti. Približno 20 odstotkov prihodka pa si družba ustvari pri trgovanju z blagom za široko porabo in s storitvami. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1947.

S podjetjem Petrol sodelujemo na področju izdelave in vzdrževanja CGP (celostna grafična podoba objektov), kjer smo za svetlobne napise razvili lastne module z led osvetlitvijo, kateri za isto svetilnost porabijo do 4 x manj električne energije. Pridobilo smo SIQ certifikate za osvetljevanje svetlobnih tabel z led moduli.

Pri izdelavi in vzdrževanju celostne grafične podobe objektov opravljamo storitve laserskega razreza pločevine, razreza profilov, krivljenje pločevine, CNC prebijanje pločevine, ročno varjenje, cinkanje, barvanje in montaža.

Opravljene storitve

Galerija slik