CNC stružnica CTX 420 Linear

Gildemeister CTX 420 Linear

Stružnica CTX 420 Linear je visokozmogljiv stroj za struženje, zasnovan za precizno obdelavo kovinskih delov. Opremljena je z linearno tehnologijo motorjev, ki omogoča izjemno hitro in natančno pozicioniranje, kar bistveno poveča produktivnost in kakovost obdelave.

Prednosti

Prednosti stružnice CTX 420 Linear:

  • Visoka natančnost: Linearni motorji zagotavljajo izjemno natančnost pri obdelavi, kar je ključno za izdelavo visoko preciznih komponent.
  • Hitrost in učinkovitost: Linearna tehnologija omogoča hitrejše gibanje osi, kar skrajša čas ciklov in poveča proizvodno kapaciteto.
  • Robustnost: Trdna konstrukcija in vrhunski materiali zagotavljajo zanesljivo delovanje in dolgo življenjsko dobo stroja.
  • Uporabniku prijazno upravljanje: Napredni CNC krmilnik omogoča enostavno programiranje in hitro prilagajanje obdelovalnih parametrov, kar zmanjšuje čas nastavitve in povečuje fleksibilnost.
  • Vsestranskost: Primerna je za obdelavo različnih kovinskih materialov, vključno z jeklom, aluminijem in drugimi zlitinami.
  • Varnost: Stružnica je opremljena z naprednimi varnostnimi funkcijami, ki zagotavljajo varno delo operaterjev.

Gildemeister CTX 420 Linear je odlična izbira za naše podjetje, ki potrebuje zanesljivo, hitro in natančno rešitev za struženje kovinskih delov. Zmogljiva CNC stružnica omogoča izboljšanje kakovosti izdelkov in povečanje proizvodne učinkovitosti.

Obdelujemo lahko obdelovance do premera max. Ø400 mm in dolžine do max. 800 mm.

Galerija slik