fbpx

Storitve

Ročno varjenje

Ročno varjenje

V skladu s standardi kakovosti ISO 3834-2 opravljamo ročno varjenje praktično vseh materialov po vseh najpogostejših varilnih metodah.
Robotsko varjenje

Robotsko varjenje

Robotsko varilno celico sestavljata industrijski robot Motoman EA1900N in krmilnik NX100. Robot za varjenje zagotavlja hitrost in natančnost.
Laserski razrez cevi

Laserski razrez cevi

S sodobnima cevnima laserjema Lasertube LT8.20 in Lasertube LT5 zagotavljamo hiter in natančen laserski razrez cevi in profilov.
Laserski razrez pločevine

Laserski razrez pločevine

Stroj za laserski razrez Prima Power Platino Fiber EVO 1530 omogoča razrez različnih debelin pločevine z natančnostjo do 0,1 mm.
Posnemanje robov laserskega razreza

Posnemanje robov laserskega razreza

Za posnemanje robov laserskega razreza uporabljamo napravo nemškega proizvajalca Lissmac.
CNC krivljenje cevi

CNC krivljenje cevi

Za krivljenje cevi uporabljamo stroj vrhunskega italijanskega proizvajalca Crippa. Krivimo okrogle, kvadratne, pravokotne in elipsaste cevi.
Krivljenje cevi in profilov

Krivljenje cevi in profilov

Omogočamo tako krivljenje cevi kot profilov s premerom do 60 mm. Upogibamo ploščate, kvadratne in pravokotne cevi ter kotno jeklo.
Razrez in krivljenje pločevine

Razrez in krivljenje pločevine

Storitev razreza in krivljenja pločevine opravljamo s strojem priznanega italijanskega podjetja. Izdelamo lahko tudi elemente zelo zahtevnih oblik.
Prebijanje pločevine

Prebijanje pločevine

Uporabljamo stroj italijanskega proizvajalca Technology, ki omogoča prebijanje do 8 mm debele pločevine s premerom luknje do 100 mm.
Površinska obdelava

Površinska obdelava

Nudimo vse vrste površinske obdelave kovin – od prašnega barvanja, cinkanja, vročega in galvanskega cinkanja ter kataforeze do peskanja.
Konstruiranje

Konstruiranje

Poleg obdelave kovin ponujamo tudi storitve konstruiranja. Naši programerji in tehnologi bodo izdelali 3D načrt v skladu z vašimi zahtevami.
Montaža

Montaža

Projekt speljemo od začetka do konca. Poleg načrtovanja in izvedbe nudimo tudi transport ter hitro in zanesljivo montažo konstrukcij na terenu.

Zakaj
izbrati nas?

Prepričani smo, da vam na področju kovinske industrije lahko ponudimo najboljšo storitev. Zaposlujemo kar 50-člansko ekipo strokovnjakov z bogatimi izkušnjami, smo hitro odzivni in pripravljeni na najzahtevnejše izzive. Razpolagamo s številnimi sodobnimi stroji in napravami, ki omogočajo hitro, fleksibilno in natančno obdelavo kovin.

O vrhunski kakovosti storitev in izdelkov pričajo tudi pridobljeni certifikati.

Visoka strokovnost

V podjetju skrbimo za redna izobraževanja in usposabljanja zaposlenih.

Bogate izkušnje

V štirih desetletjih poslovanja smo pridobili tako izkušnje kot poslovne partnerje.

Hitra odzivnost

Ker se zavedamo vrednosti časa, vsem naročnikom zagotavljamo hitro odzivnost.