Cevni laser s fiber tehnologijo Lasertube LT5

Lasertube LT5

Cevni laser Lasertube LT5 s fiber tehnologijo slovi po izredni hitrosti, natančnosti in fleksibilnosti rezanja s širokim področjem uporabe. Omogoča razrez velikoserijskih produktov v avtomobilski, industrijski in pohištveni dejavnosti.

Obdelava s cevnim laserjem LT5 za laserski razrez cevi s fiber tehnologijo skrajša čas obdelave izdelka in zniža stroške.

Z Lasertube LT5 lahko obdelujemo cevi in profile iz vseh vrst materialov. Poleg železa, jekla in aluminija lahko obdelujemo tudi baker, medenino in barvane kovine. Obdelujemo lahko cevi do premera 120 mm, do teže 13,5 kg/m in dolžine do 6,5 m.

Cevni laser s fiber tehnologijo LT5 je na eni strani opremljen z avtomatskim zalogovnikom, ki lahko sprejme kar 4.000 kg cevi. Avtomatski zalogovnik že med rezanjem pripravlja cevi tako, da skrajša izdelavni čas. Avtomatizirano nakladanje cevi stroj uvršča v sam svetovni vrh tehnoloških rešitev, ki je na področju laserske tehnologije brez primerjave.

Z nakupom laserja LT5 z najsodobnejšo tehnologijo smo v podjetju naredili tudi korak naprej k izboljšanju okolja. Laser LT5 v primerjavi z drugimi laserji porabi manj električne energije.

Specifikacije

Območje delovanja okroglih cevi min. Ø 12 mm – max. Ø 120 mm
Območje delovanja kvadratnih in pravokotnih cevi max. 100 x 100 mm
Možnosti obdelave materialov jeklene, aluminijaste, nerjavne, bakrene, medeninaste in barvane cevi ter profili
Najmanjša dolžina obdelovanca min. 3200 mm
Numerični sistem Siemens 840D
Moč laserskega agregata 2000 W
Upravljanje avtomatsko
Največja teža obdelovanca 13,5 kg/m
Največja dolžina obdelovana 6500 mm

Galerija slik