Elan Inventa d.o.o.

Za podjetje Elan Inventa izdelujemo in montiramo vso kovinsko opremo za športne dvorane, stadione in igrišča. Vsa oprema je certificirana po ISO 9001:2008 in CE standardu za jeklene konstrukcije.

Podjetje Elan Inventa je vrhunski proizvajalec ter ponudnik opreme in storitev pri opremljanju športnih objektov, na domačem in tujih trgih.

S podjetjem Elan Inventa največ sodelujemo na področju izdelave teleskopskih tribun, ki so plod lastnega razvoja zapletenih tehničnih rešitev in izpolnjujejo visoke zahteve vseh trgov glede kakovosti, izvedbe in dizajna. Njihova velika prilagodljivost in možnost preoblikovanja v različne konfiguracije omogočata uporabo tribun za različne namene – za koncerte, športne dogodke, kulturne prireditve, zabavne dogodke in podobne priložnosti.

70 % elementov teleskopske tribune je sestavljene iz pločevine in profilov, zato so kvalitetno opravljene storitve laserskega razreza pločevine in cevi ter posnemanje robov laserskega razreza, nujno potrebe za zagotavljanje zahtevane kvalitete ter za dvig učinkovitosti in produktivnosti v proizvodnji.

Poleg omenjenih storitev opravljamo za Elan Invento še razrez in krivljenje pločevine, ročno varjenje, površinsko zaščito ter sestavljanje in montažo.

V sled in vzporedno z razvojem teleskopskih tribun smo v našem podjetju pridobili tudi Certifikat CE za jeklene konstrukcije, ki je pogoj za prodajo teleskopskih tribun v tujini.

Opravljene storitve

Galerija slik