TPV AUTOMOTIVE d.o.o.

S podjetjem TPV AUTOMOTIVE d.o.o. sodelujemo na področju sestavnih avtomobilskih delov.

»S podjetjem Kovinc d.o.o. smo pričeli sodelovati v letu 2013 na razrezu cevi za izdelavo prototipov in serijsko proizvodnjo karoserijskih sklopov za vozila. Ker se je podjetje tekom sodelovanja izkazalo kot zanesljiv partner na področju kakovosti in izpolnjevanju dobavnih rokov, smo leta 2019 sodelovanje na področju laserskega razreza cevi še okrepili.

Podjetje Kovinc d.o.o. dosega visoke kakovostne standarde, uvaja sodobne tehnologije, komunikacija z osebjem pa je odprta in konstruktivna. Z njegovimi storitvami smo pri nas zelo zadovoljni in želimo naše sodelovanje še povečati.«

Mojca Božič, direktorica nabavno logističnega sektorja TPV Automotive d.o.o.

Skupina TPV je bila ustanovljena leta 1989 in danes zaposluje več kot 1.200 ljudi. Podjetje deluje na področju razvoja avtomobilske industrije. Specializirali so se na več področjih, mi pa z njimi sodelujemo na področju razvoja in proizvodnje karoserij in podvozij, komponent in elementov avtomobilskih sedežev ter tesnil motorjev za potrebe avtomobilskih proizvajalcev in vodilnih sistemskih dobaviteljev.

Pri sodelovanju s podjetjem TPV AUTOMOTIVE smo se v podjetju Kovinc prvič srečali s proizvodnjo za avtomobilsko industrijo.

Opravljene storitve

Galerija slik