Anita Štembal

Vodja komerciale


Moje ime ja Anita in sem po izobrazbi magistrica poslovnih ved. V podjetju sem odgovorna za celotno komercialo, ki obsega prodajo, nabavo, skladišče in logistiko. Imam večletne izkušnje na različnih področjih dela, predvsem v nabavi ter vodenju kakovosti ISO 9001, v zadnjem času pa se vedno več posvečam prodaji.

Tako moje jutro kot jutro mojih sodelavcev se začne z obveznim jutranjim sestankom, na katerem dorečemo obveznosti po posameznih področjih za tisti dan. Za delo v podjetju Kovinc sem se odločila, ker mislim, da ima podjetje velik razvojni potencial, in sem prepričana, da lahko s svojim znanjem doprinesem k razvoju podjetja. Smo dovolj majhni, da smo fleksibilni, in obenem dovolj veliki, da zmoremo in si drznemo prevzeti posle, ki jih drugi niso sposobni prevzeti.

Izziv mi predstavljajo zahtevna povpraševanja ter naročila z vedno krajšimi dobavnimi roki, kjer se naše podjetje lahko izkaže kot fleksibilen in zanesljiv poslovni partner.

Prostega časa imam vedno manj. Proste trenutke preživljam z družino. Z otrokoma zelo radi zahajamo na morje, saj si brez vode praktično ne predstavljamo življenja. Večkrat si privoščim sprehod, kjer si spraznim glavo od vsakdanjih izzivov.

V življenju mi največ pomenijo družina in prijatelji. Se pa vedno bolj zavedam, da je največja dragocenost vsakega izmed nas zdravje, katerega ne smemo jemati samoumevnega.

 

Kontaktni podatki

TEL +386 (0) 4 281 6514
GSM +386 (0) 30 466 422
EMAIL anita.stembal@kovinc.si
Anita Štembal