Anita Štembal

Anita Štembal

Vodja komerciale

Sem Anita Štembal, po izobrazbi magistrica poslovnih ved. V podjetju Kovinc sem se zaposlila leta 2016 kot komercialistka nabave. Imam večletne izkušnje iz nabave, skladiščenja in logistike ter vodenja sistema kakovosti ISO 9001. V letu 2018 sem prevzela vodenje komerciale in svoje znanje nadgradila še s prodajne strani.

Podjetje Kovinc je hitro rastoče ter razvojno usmerjeno podjetje, zato mi delo tukaj pomeni poseben izziv. Poslovni svet danes krojijo fleksibilna podjetja, ki so sposobna prevzeti naloge, ki jih drugi ne zmorejo. Kupci so vedno zahtevnejši ter izdelki vedno kompleksnejši. Prednost imajo dobavitelji, ki lahko kupcu ponudijo celovite rešitve za njihove probleme. Mi to zmoremo, ker imamo strokovno usposobljen kader tako v režiji kot v proizvodnji ter tudi s pomočjo naših kooperantov, s katerimi sodelujemo na dnevni osnovi ter se nanje vedno lahko zanesemo.

Prostega časa nimam veliko. Ravno s tega razloga ga želim preživeti kvalitetno. Zato si z družino velikokrat privoščimo izlete v naravo, predvsem obožujemo dolino Soče, Trento in Tamar. Poleti gremo večkrat na morje, saj brez vode ni življenja. Vsakodnevni stres premagujem predvsem s tekom in rednim obiskom telovadnice.

Največje bogastvo v mojem življenju predstavljajo dva čudovita sinova, varen dom, v katerega se lahko vračam vsak dan, zdravje, katerega na žalost jemljemo preveč samoumevno, partner, ki me podpira pri mojih odločitvah, ter nekaj redkih prijateljev, ki mi stojijo ob strani v dobrem in slabem.

Kontaktni podatki